Inca de la infiintare Met S.R.L si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra.

Cu un efectiv de 11 angajati, Met S.R.L comercializeaza o gama larga de piese auto de import, alarme, reparatii auto, tinichigerie, vopsitorie, mecanica auto. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania.

Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei.

Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil.

Experienta Met S.R.L, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri.

Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Tel./Fax.: 0237/216.900

Magazinul nostru va ofera o gama larga de produse originale si aftermarket pentru autoturisme produse in Europa,S.U.A. si Asia cu posibilitatea de a le monta in service-ul nostru profesionist din Str. Brailei Nr. 115 (vis-a-vis de Kaufland).

 INDICATII GPS:

https://plus.google.com/116186749343483564542/about?gl=ro&hl=ro

 

Intre timp, puteti sa ne cereti o oferta completand formularul, si noi va vom raspunde in cel mai scurt timp!

Va asteptam cu drag!

 

Adresa magazinului nostru este Str. Brailei nr. 115 - Focsani , Jud. Vrancea

TEL/FAX 0237.216.900

automet@clicknet.ro